pühapäev, 15. märts 2009

Katrin Streimann: Kui hoiame kokku, siis oleme tugevad

Suvise laulu- ja tantsupeo ajakirja-teatmiku teeb sel korral Menu Kirjastus. Ajakirja sisulise poole eest seisab veel hiljuti Eesti Naise peatoimetajana töötanud Katrin Streimann. Ta räägib ÜhesHingamise blogile, et laulu- ja tantsupidu toob naeratused tänavale ja teeb inimesed lahkeks.

Oled sel korral peo puhul väljaantava ajakirja-teatmiku peatoimetaja. Mida tahad selle ajakirjaga edasi anda?
Seda, et kui me hoiame kokku, siis oleme tugevad. Pidu seob ja ühendab, laul ja tants liidavad ning toovad päevadesse sära.

Milline on Sinu enda suhe laulu- ja tantsupidudega?
Laulu-ja tantsupidu tähendavad mulle nagu ilmselt igale eestlasele suurt ja puhast rõõmu. Iga kord, kui lauldakse "Mu isamaa..", siis tikuvad pisarad silma ja tahaks tänada taevast, et meile on kingitud võimalus elada just sellel maal. Peomeeleolu algab juba siis, kui lauljad-tantsijad saabuvad Tallinnasse ja ruttavad proovidesse: kui uskumatult sõbralikuks ja lahkeks muutuvad inimesed, kui palju naeratusi tekib tänavatele. See on mingi kummaline emotsioonide kogum, mis ülendab. Selg läheb sirgemaks ja samm kergemaks! PILT: Peo teatmik/ajakirja peatoimetaja Katrin Streimann (vasakul) ja Margit Kilumets, kes kirjutab ajakirja isikulood. Foto pärineb SIIT.

Lae kuvarile tasuta taustapilt - Tagasi avalehele

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

!Tweetmeme! !Tweetmeme läbi!