esmaspäev, 11. mai 2009

PRESSITEADE: Selgusid suvisel tantsupeol osalejad

Täna pärastlõunal kogunenud 18. tantsupeo „Meri” kunstiline toimkond kinnitas 2.-5. juulini Tallinnas toimuva tantsupeo lõpliku osalejate nimekirja.
„Tänusõnad kõigile ligi 11 000 tantsijale, võimlejale ja nende juhendajatele, kes kogu protsessi algusest peale läbi tegid ja kellega koos sadamasse jõudsime. Mõõtmatu on selle töö ja vaeva hulk, mida tantsijad on ühise ettevõtmise nimel näinud – seda pühendumist on olnud näha esimesest eelproovidest peale,” ütles tantsupeo kunstiline juht Ülo Luht. „Seepärast polnud meil ka valiku tegemine kerge ülesanne.”
Tantsupeol osalejate väljavalimine toimus kahes etapis. „Esimeses eelproovis tantsiti ette, parandati vigu ja ühtlustati, teise eelproovi tulemusel tehti aga kollektiivide seast lõplik valik,“ ütles Eesti Laulu- ja Tantsupeo SA tantsutoimetaja Kadri Tiis. Tema sõnul oli enim peole soovijaid kõige nooremate tantsijate ehk kolmandate ja neljandate klasside õpilaste seas.

Kokku osaleb suvisel tantsupeol 534 tantsu- ja võimlemisrühma 7460 tantsija ning võimlejaga. Koos juhendajate, üldjuhtide ja saatjatega on peol 8713 osalejat. Teiste hulgas on tantsupeole oodata ka nelja rühma Soomest ja kolme Lätist kokku 136 esinejaga.

Tantsupeol osalevate kollektiivide nimekirjad leiab Eesti Laulu- ja Tantsupeo SA kodulehelt.

***
Palume kannatlikku meelt kodulehega. Kõiki tulemusi pole jõutud veel ülesse panna, sest huvi ajas pärastlõunal lehe umbe (tavapärasega võrreldes suurenes külastatavus 20 korda). Homme hommikuks on loodetavasti kõik nimekirjad olemas. Siirad vabandused.

Lae kuvarile tasuta taustapilt - Tagasi avalehele

3 kommentaari:

  1. Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.

    VastaKustuta
  2. Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.

    VastaKustuta
  3. Nüüd on nimekirjad siinsamas blogis .pdf-na ka saadaval. http://yheshingamine.blogspot.com/2009/05/tantsupeol-osalejate-nimekirjad.html

    Kodulehega, tundub, et läheb veel aega :(

    VastaKustuta

!Tweetmeme! !Tweetmeme läbi!