kolmapäev, 3. juuni 2009

Peolised saavad elektriraudteel Tallinna piires tasuta sõita

Eesti Laulu- ja Tantsupeo SA ja Elektriraudtee AS sõlmisid koostööleppe, mis annab suvisel laulu- ja tantsupeol „ÜhesHingamine” osalejatele õiguse sõita peo toimumise nädalal elektrirongidega Tallinna linna piires tasuta, teatab Elektriraudtee. Pressiteate järgi saavad kõik 30. juunist 5. juulini kõik 25. laulu- ja 18. tantsupeo „ÜhesHingamine” osalejad sõita elektrirongiga Tallinna linna piires tasuta, näidates piletina peol osaleja käepaela. "Eelkõige on tasuta sõidu võimaldamise juures mõeldud nendele, kes on majutatud raudtee läheduses paiknevatesse koolidesse. Eesmärk on tagada kiirem ja mugavam võimalus jõuda ööbimiskohast kesklinna," ütles Elektriraudtee AS turundusjuht Tiiu Tammoja.
Laulu- ja tantsupeol „ÜhesHingamine” osaleb ühtekokku 37 000 lauljat, tantsijat, puhkpillimängijat ja võimlejat, väljastpoolt Harjumaad pärit osalejad majutatakse Tallinna 54 koolimajja.
Elektriraudtee AS teenindab reisijaid Tallinn-Aegviidu, Tallinn-Keila-Riisipere, Tallinn-Keila-Paldiski ja Tallinn-Keila-Klooga-Rand liinidel. Aastas teenindab Elektriraudtee AS ligi 3,3 miljonit reisijat.

Lae kuvarile tasuta taustapilt - Tagasi avalehele

1 kommentaar:

!Tweetmeme! !Tweetmeme läbi!