neljapäev, 19. märts 2009

Kalevi staadion ja lauluväljak valmistuvad peoks

Suvise laulu- ja tantsupeo toimumispaigad Kalevi Keskstaadion ja Lauluväljak valmistuvad kibekiiresti peoks. Kalevi staadion teatas täna, et on saanud valmis idatribüüni kapitaalremondi, lisaks parandati osaliselt peatribüüni. Praegu jätkub veel staadionihoone pisiremont.
"Võtsime suure riski, kui otsustasime teha selle mahuka töö ära veel enne lepingu allkirjastamist. Kevadel tööd alustades oleksime jäänud ajahätta, vana tribüün poleks aga olnud publiku jaoks enam vastuvõetav," ütles OÜ Kalevi Keskstaadion juhataja Raimo Nõu. Ta lisas, et remondi kogumaksumus jääb 750 000 krooni piiresse.
SA Tallinna Lauluväljak on teatanud, et jõuab juulis toimuvaks laulupeoks ehitada Oru värava juurde uued tualetid ja duširuumid. 1960. aastal toimunud XV üldlaulupeoks ehitatud tualettide asendamine läheb maksma 12,5 miljonit krooni. Lisaks tuleb väljakule laulupeolistele 7 kilomeetri jagu uusi istepinke, kuhu peaks mahtuma istuma ligi 14 000 pealtvaatajat. Kuidas pinke tehti näeb SIIN.

Valik tänaseid uudiseid sel teemal:

Lae kuvarile tasuta taustapilt - Tagasi avalehele

1 kommentaar:

  1. oi need Oru värava "tualetid" olid tõeliselt rõvedad. mitte kõige rõvedamad, aga palju ei puudunud. tubli, et korda saab need.

    tuisk

    VastaKustuta

!Tweetmeme! !Tweetmeme läbi!