teisipäev, 17. märts 2009

Laulu- ja tantsupeo mustrites sokid

Alates tänasest on müügil 25. laulu- ja 18. tantsupeo „ÜhesHingamine“ mustrites sokid ja põlvikud, mille on tootnud kodumaine sokitootja AS Suva. „Kõik sokid ja sukad on inspireeritud tulevasest laulu- ja tantsupeost ÜhesHingamine,“ rääkis AS Suva müügidirektor Kristel Idol. „Oleme kodumaine sokitootja ja meie rahvuslikes mustrites ETNO-sari on osutunud nii edukaks, et otsustasime ka selle projektiga kaasa minna. Läbi selle toetame ühtlasi ka järgmist laulu-ja tantsupidu,“ ütles Idol. Suvisele laulu- ja tantsupeole pühendatud tootesarjas „ÜhesHingamine“ on koos erinevate värvivariantidega kokku kümme erinevat toodet: põlvikud ja neli erinevat mudelit sokke.
Laulu- ja tantsupeo värvides sokid ja põlvikud tulevad müüki alates tänasest. „Kindlasti saab kõiki "ÜhesHingamise" tooteid osta meie vabrikupoest Tallinnas Vana-Kalamaja 16, esinduspoest Tallinna Kaubamajas ja e-poest http://www.suva.ee/,“ ütles Idol. „Alates aprillist lähevad mõned mudelid müüki ka Maksimarketitesse ja loodetavasti saab peagi osta neid ka teistest suurematest jaekettidest,“ lisas ta. Sokkide ja põlvikute hinnad algavad 25 kroonist.



Rohkem pilte leiab SIIT.

Lae kuvarile tasuta taustapilt - Tagasi avalehele

2 kommentaari:

  1. Põlvikuid võiks olla ka samasuguste triipudega ning samades toonides kui on sokid. Põlvikuid ja ülepõlvepõlvikuid võiks olla ka ühevärvilisi, millel sääre ümber oleks triibumuster.

    VastaKustuta
  2. Täname ettepanekute eest!
    Katsume hoida oma ETNO sarja võimalikult värske, seepärast ei ole ka samu mustreid kasutatud palju erinevate mudelite peal. Erandeid siiski on: rukkilillede ja viljapeadega sokid ja põlvikud. Seoses triibuliste põlvikutega, siis tegelikult olid meil tehtud ka näidised põlvikutena samasugused, kuid need praagiti suures komisjonis välja. Kuna eesti rahva muster on nii rikkalik, proovime hoida ka ETNO võimalikult eripalgelise.
    Ülepõlvepõlvikute tegemiseks on aga kahjuks teatud tehnilised piirangud, mida peame arutama tootmispoolega.
    Ei saa ütlemata jätta, et rahva ideed on meile väga väärtuslikud ja nii mõnigi toode on letil justnimelt tänu ostjate ettepanekutele (näiteks sukkpüksidki).

    VastaKustuta

!Tweetmeme! !Tweetmeme läbi!