teisipäev, 16. juuni 2009

Ilmus laulu- ja tantsupeo teataja “ÜhesHingamine”

Teisipäeval, 16. juunil jõuab müügile laulu- ja tantsupeo ametlik teataja “ÜhesHingamine”, mis koondab kogu publikule vajaliku info suvise laulu- ja tantsupeo kohta.
Suvise laulu- ja tantsupeo ainsast ametlikust väljaandest leiab pilli-, tantsu- ja laulupeo täieliku kava koos populaarsemate laulude sõnadega, ära on toodud kõigi osalevate kollektiivide nimekirjad, samuti Tallinna ühistranspordi skeem. Ka leiab trükisest peotule teekonna „TuleTulemine” peatuspaikades toimuvate ürituste kava ja lisaks on teatajas palju meeleolukat lugemist.
„Näiteks laulupeo kunstiline juht Ants Soots räägib, et tänavuse laulupeo sõnum on põlvkondade sidusus. Tantsupeo kunstiline juht Ülo Luht aga kinnitab, et tema süda on täis rõõmu Eestimaa tublide tantsurühmade üle. Tuletooja Jaan Tätte kõneleb, kuidas ta kirjutas tantsupeo tarbeks laulu “Sulle tahan hüüda”. Laulupeo lavastaja Andrus Vaarik tunnistab, et muusika on kõige võimsam meedium, mis talle kunagi on mõjunud,” rääkis teataja peatoimetaja Katrin Streimann.

Teataja “ÜhesHingamine” annab välja Eesti Laulu- ja Tantsupeo Sihtasutus, trükises on 244 lehekülge ja see maksab 59 krooni. Teataja on müügil suuremates kaubanduskeskustes kõikjal üle Eesti.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

!Tweetmeme! !Tweetmeme läbi!