teisipäev, 9. juuni 2009

Rahvusmustrites rüperaalid

Laulu- ja tantsupeo eel tõi Elisa müüki rahvusmustriga rüperaalid, et anda mobiilsele arvutifännile võimalus võtta rahvusmustrid kaasaegsesse kasutusse ka arvuti kaanel, teatab Elisa.
foto: Elisa
Eesti Rahva Muuseumi teaduri Reet Piiri sõnul pole ilusaid ja häid asju kunagi liiga palju, eriti kui need toetuvad traditsioonidele. „Elisa sülearvutite kaanekujunduses on kasutatud igale eestlasele äratuntavaid sümboleid - triibuseelikut ja vöökirja kaheksaharulist õnnetähte." foto: Elisa
Elisa juhatuse liikme Andrus Hiiepuu sõnul on laulu- ja tantsupeo aastal seni rahvarõivaraamatutest teada olevad rahvarõivamustrid mitmel pool aktiivselt kasutusse võetud ning seeläbi taas ellu äratatud. „Kui praeguseks on Eesti ajaloolised rahvusmustrid kaunistamas sokke ja tenniseid, siis Elisal on mobiilsetele arvutifännidele varuks võimalus soetada endale rahvusmustriga sülearvuti," lausus ta. Lenovo IdeapadS10 sülearvuti kaanele saab valida kas Kanepi kihelkonna stiliseeritud vöökiri, Kihnu kördi või Urvaste kihelkonna seeliku triibustiku.
foto: Elisa
Muster kantakse rüperaali kaanele kilega, mis on soovi korral ka kergesti eemaldatav.

Osale Maalehe viktoriinil - Tagasi avalehele

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

!Tweetmeme! !Tweetmeme läbi!