neljapäev, 25. juuni 2009

Laulu- ja tantsupeolised saavad koju Edelaraudtee rongidega

Edelaraudtee AS muudab juulikuu esimesel, laulu- ja tantsupeo „ÜhesHingamine” toimumise nädalavahetusel õhtuste rongide sõiduplaani, et aidata kaasa peol osalejate ja suurürituse külaliste sujuvale liiklemisele, teatab Edelaraudtee.

Laupäeval, 04. juulil on edasi lükatud Tallinn-Türi rongi nr 0373 väljumine ning selle marsruut pikeneb Viljandini. Plaaniliselt kell 21:25 Tallinnast väljuv rong nihkub hilisemaks pisut üle tunni, et ära oodata Lauluväljakult kell 22 lõppevalt kontserdilt saabujad. Rong alustab sõitu Viljandisse kell 23:35 Balti Jaamast.

Pühapäeval, 5. juulil muudetakse 50 minutit hilisemaks nii Tallinn-Tartu kiirrongi nr 0016 väljumine– kell 20:49 Tallinnast (plaaniliselt kell 19:59). Ka on hilisemaks viidud Tallinn-Türi rongi nr 0371 väljumine ja rongi marsruuti on pikendatud Viljandini – rong Viljandisse väljub kell 20:30 Tallinnast (plaaniliselt 19:20). Rongid väljuvad Balti Jaamast ligikaudu poolteist tundi peale kontserdi lõppu Lauluväljakul.

Edelaraudtee AS diiselrongid teenindavad reisijaid Tallinna-Tartu, Tallinna-Narva, Tallinna-Viljandi, Tallinna-Pärnu ja Tartu-Orava suundadel.

Osale Maalehe viktoriinil - Tagasi avalehele

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

!Tweetmeme! !Tweetmeme läbi!