reede, 19. juuni 2009

Lauluväljak: suvist laulu- ja tantsupidu pildistama!

Tallinna Lauluväljak korraldab suvise laulu- ja tantsupeo raames taas fotokonkursi “Laul ja tants kui rõõmuläte 2009”. Konkursi eesmärgiks on koguda ja säilitada väärtuslikku pildimaterjali, mis kannaks edasi “ÜhesHingamise” ainuomast meeleolu, teatab SA Tallinna Lauluväljak.
Parimatest konkursile laekunud fotodest koostatakse avalik fotonäitus, mis avatakse 3. septembril sügishooaja piduliku avaüritusega Tallinna Lauluväljaku Kultuurikeskuses.
“Iga laulu- ja tantsupidu on ilmselgelt natuke isemoodi ning kindlasti kordumatu,” põhjendab ettevõetud projekti SA Tallinna Lauluväljaku turundus-arendusjuht Margot Holts. “Sajad tuhanded üritusel viibivad eestlased kujundavad tegelikult ise iga ürituse näo, mistõttu on ainuvõimalik, et kõige paremini ja ehedamalt annavad sündmuse meeleolu edasi needsamad peol viibivate inimeste fototabamused. Sageli kõige lahedamaks osutuvadki just need pildid, mis võetakse üles lavatagustes või publiku enda seas.”

Auhinnad
Fotokonkursi võitjale on Horizon Travel välja pannud kaheinimese reisi sooja päikese alla Madeirale. Teise koha võitja saadetakse koos enda ja sõbra perega lõõgastavale puhkuspaketile Laulasmaa SPA-sse. Kolmanda koha omanik saab 5000 krooni väärtuses valida fototarbeid Fotoluksist. Kõige värvilisemale pildile on eriauhinnaks rahvusmustrilised rahvuspapud.

Esimest korda korraldas SA Tallinna Lauluväljak samanimelise populaarse fotokonkursi ja sellele järgneva -näituse 2007. noorte laulu- ja tantsupeo aastal. Mitmed parimad konkursile laekunud tööd ehivad siiani Lauluväljaku Kultuurikeskuse seinu.

Fotosid saab laadida ülesse lauluväljaku kodulehel.

Osale Maalehe viktoriinil - Tagasi avalehele

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

!Tweetmeme! !Tweetmeme läbi!